Hoe draag je een hoelahoep

Hoelahoep volwassenen

 

Waar moet ik oefenen?

Ik raad je aan om langzaam te beginnen. Ik ben een beginner, en ik zou niet aanraden om te beginnen met iets als “vochtige regen” als je eerste training. Ik heb gehoord dat deze stiekeme handeling ernstige hoofdpijn kan veroorzaken en zelfs erger. Begin daarom met iets lichters. Je kan ofwel langzaam beginnen met één oefening zoals finger press, of je kan je volledige workout doen. Als je besluit om alleen te trainen, raad ik je aan om langzaam te beginnen. Ik hou van “twist it”, d.w.z. laat je niet vertellen dat je moet “draaien”, maar doe het gewoon.

Waarom zou ik panty’s verkiezen boven maillots?

Ik denk dat je een zwaarder trainingsbovenstuk moet dragen om echt in het “spaarzame” gevoel van de sport te komen. Ook heb je meer kans op brandplekken en spierpijn door het dragen van tights. Ik ben een beginner, maar ik denk dat de vuurwerkshow het makkelijk maakt om op te branden.

Hoe lang moet ik ze dragen?

Ik raad u aan de eerste twee tot drie weken een paar te dragen. Daarna kunt u een iets zwaarder topje dragen. Je zult merken dat je schouders na verloop van tijd pijn gaan doen, dus draag lichtere topjes. Door een lichter bovenstuk te kiezen dan u normaal draagt, kunt u uw verschillende paren vaker dragen. Een goede tip is om een van de shirts (die u waarschijnlijk toch tijdens de training zult dragen) om uw middel te wikkelen, ongeveer een halve centimeter. Is er een bepaalde manier om een hoelahoep te dragen? Er is geen bepaalde manier om het te dragen, al zijn er wel een paar dichte lezingen die je zou kunnen doen om te klinken alsof je vorstelijk Midwestern bent:

1. Hakken in. Dit is de klassieke en originele manier om de hoelahoep te dragen. Hopelijk heb je een paar lange pumps waar je voorover en achterover op kunt buigen. Het dragen van je hakken en het voorover buigen als je op het balveld staat zal je spieren laten werken als je het goed doet.

2. Knielen. U kunt deze oefening staand op de hoelahoep doen, maar u kunt hem ook zittend op de grond doen. Uw hele lichaamsgewicht moet op uw bladen rusten. U kunt deze oefening ook staand op de hoelahoep doen als u dat wilt. U moet een stoel hebben om uw gewicht te ondersteunen wanneer u knielt.

3. Zweten. Je kunt dit overal doen: thuis, in het winkelcentrum, buiten, in de sportschool, enz. Uw zweet kan zich verzamelen op uw voorhoofd als u het thuis doet. Doe het in de Lean Clad of in een badkuip of waar u zich het prettigst voelt.

 

Lees meer

Bedrijfsuitje

Leave a Reply

Your email address will not be published.